Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Από τον ιστορικό χώρο της Αρχαίας Μεσσήνης ξεκίνησε τον προεκλογικό του αγώνα ο υπ. Δήμαρχος Μεσσήνης κ. Στάθης Αναστασόπουλος.






Ξεκίνησε τον προεκλογικό του αγώνα
Από τον ιστορικό χώρο της Αρχαίας Μεσσήνης ξεκίνησε τον προεκλογικό του αγώνα ο υποψήφιος  Δήμαρχος του « Καλλικρατικού» Δήμου Μεσσήνης κ. Στάθης Αναστασόπουλος και στη συνέχεια παρακολούθησε μαζί με τους συνεργάτες του την πολιτιστική εκδήλωση με τη λαϊκή ορχήστρα του Μίκη θεοδωράκη.
Ο κ. Αναστασόπουλος επέλεξε την Αρχαία Μεσσήνη για την   έναρξη του προεκλογικού του αγώνα εκφράζοντας την ευαισθησία του σε θέματα ιστορίας και πολιτισμού και την  πεποίθηση του πως ο διεθνούς εμβέλειας αρχαιολογικός χώρος της Αρχαίας Μεσσήνης σε συνδυασμό με τα σπουδαία βυζαντινά μνημεία του Δ. Ιθώμης μπορούν να αποτελέσουν την ατμομηχανή της τουριστικής και πολιτιστικής  ανάπτυξης όλου του διευρυμένου Δήμου Μεσσήνης.
Πιο συγκεκριμένα, ο υπ. Δήμαρχος πραγματοποίησε την πρώτη του  δημόσια προεκλογική εμφάνιση στα Δημοτικά Διαμερίσματα Αρσινόης και Αρχαίας Μεσσήνης( Μαυροματίου )στην οποία συμμετείχαν τοπικοί και Δημοτικοί παράγοντες του Δήμου Ιθώμης και της ευρύτερης περιοχής.
Ο κ. Αναστασόπουλος αντάλλαξε απόψεις με τους παρευρισκόμενους τοπικούς παράγοντες και τους ανέλυσε τους άξονες στους οποίους πρόκειται να βασιστεί το πρόγραμμα του
Από την πλευρά τους οι παρευρισκόμενοι τοπικοί παράγοντες αφού του ανέφεραν διάφορα προβλήματα της περιοχής,  δήλωσαν την υποστήριξη τους στο πρόσωπο του κ. Αναστασόπουλου  και εξέφρασαν την επιθυμία τους να συνεργαστούν μαζί του στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει για το Διευρυμένο Δήμο Μεσσήνης.