Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Μεσσήνης ΣΤΑΘΗ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΧΗ «ΠΑΛΑΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ»



Ο υποψήφιος Δήμαρχος Μεσσήνης Στάθης Αναστασόπουλος, χθες (Τετάρτη) το πρωί επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Μεσσήνης και ενημερώθηκε από τους εργαζόμενους και την αναπληρώτρια Διευθύντρια για τη λειτουργία του. Του επισημάνθηκε πως η στελέχωση του βρίσκεται σε καλό επίπεδο, ωστόσο υπάρχουν σοβαρότατα προβλήματα και ελλείψεις αναφορικά με την προμήθεια με αναλώσιμα, ιατρικά και μη,  υλικά (βαμβάκι, γάζες κ.ά.). Το πρόβλημα δε, είναι τόσο μεγάλο που οι εργαζόμενοι αναγκάζονται με ιδίους πόρους να αγοράζουν σαπούνι για να πλένουν τα χέρια τους. Επίσης, χρήζει άμεσης επισκευής το ακτινολογικό μηχάνημα.
Ο κ. Αναστασόπουλος, αναγνώρισε τα προβλήματα αυτά, επισημαίνοντας πως όσο δύσκολες κι αν είναι οι εποχές που διανύουμε, είναι αδιανόητο το Κέντρο Υγείας να μην διαθέτει αναλώσιμα υλικά. Δεσμεύθηκε πως ως Νέα Δημοτική Αρχή, θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την ενίσχυση του έργου του Κέντρου Υγείας  και θα είναι σε άμεση συνεργασία με τη Διοίκησή του για την παροχή καλύτερων υπηρεσιών υγείας  στους δημότες.
Στη συνέχεια ο Υποψήφιος Δήμαρχος Μεσσήνης Στάθης Αναστασόπουλος επισκέφθηκε τη  γειτονιά  του Παλαιού  Δημαρχείου, το Μουσείο «Τάκη Κατσουλίδη» και  επιχειρήσεις της περιοχής. Κάτοικοι και καταστηματάρχες του κατέθεσαν παράπονα για  υποβάθμιση της περιοχής τους.
Ο κ. Αναστασόπουλος δεσμεύτηκε ότι σε διαθέσιμο δημοτικό χώρο της περιοχής θα εγκατασταθεί Δημοτική Υπηρεσία, ώστε να τονωθεί συνολικά η κίνηση στη γειτονιά.