Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Περιοδείες Στάθη Αναστασόπουλου στον νέο Δήμο Μεσσήνης.


Χθες 06-09-2010 ο υποψήφιος Δήμαρχος Μεσσήνης κ. Στάθης Αναστασόπουλος επισκέφτηκε το ΚΑΠΗ Δήμου Μεσσήνης , το Αστυνομικό Τμήμα και μέρος του Εμπορικού Κέντρου της πόλης της Μεσσήνης.

Αργά το απόγευμα επισκέφθηκε την Κοινότητα Τρικόρφου συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Κοινότητας κ. Πατσιώτη Ηλία , τοπικούς παράγοντες και υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους με τον συνδυασμό του.

Αναλυτικότερα, ο υποψήφιος Δήμαρχος επισκέφθηκε το Κυνηγού- Παλαιόκαστρο, την Κορομηλιά, την Δραϊνα, το Κλήμα και την έδρα της Κοινότητας το Τρίκορφο.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο υποψήφιος Δήμαρχος συνομίλησε με τους κατοίκους και κατέγραψε τα προβλήματα της περιοχής με σκοπό να τα αξιολογήσει και να τα ιεραρχήσει εν όψει και της κατάρτισης του προγράμματος του συνδυασμού του.

Σήμερα, ο κ. Αναστασόπουλος θα επισκεφτεί περιοχές του Δήμου Αίπειας και θα παραστεί στον Εσπερινό επί τη εορτή του Γενεσίου της Θεοτόκου, στον κεντρικό Ναό της Νέας Κορώνης.

Αύριο, ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Αναστασόπουλος θα παραστεί στη Θεία Λειτουργία στο εξωκκλήσι στο  Δ.Δ. Βελίκας  «Φιλλιπάκι» Δήμου Μεσσήνης και θα περιοδεύσει στο Δ. Βουφράδος.

Το απόγευμα ,ο κ. Αναστασόπουλος θα επισκεφθεί τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Βουφράδος σύμφωνα  με το παρακάτω πρόγραμμα:

Μηλιώτη :  6.00μ.μ
Βλάσση  : 6.30μ.μ
Κουρτάκι : 7.00μ.μ
Πετρίτσι : 7.30μ.μ
Καζάρμα : 8.00μ.μ
Χαραυγή : 8.30μ.μ
Χατζή : 9.00μ.μ